Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinMennyit keresett Jihan Wu 2017-ben?
25
febr

Mennyit keresett Jihan Wu 2017-ben?

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Avagy a Kobra színre lép…

Nemrég írtam, hogyha így haladnak a dolgok a bitcoin háza táján, akkor a 2018-as év nagy nyertese lehet a Litecoin.

Erre tegnap a bitcoin.org és a bitcointalk.org oldal tulajdonosa “Kobra”, egy nyílt levelet intézett a bitcoin közösséghez, amiben cseppet betámadta Jihan Wu-t is. A lényege, hogy kéri a közösséget, hogy kivédendő a Jihanék kezében lévő hashrate veszélyt, változtassák meg a bitcoin PoW-ját.

Nem fogom most tudni lefordítani (mert még mindig nem vagyok jól) a teljes írást, amit Kobra intézett a Bitcoin közösséghez és Jihan Wu válaszát sem fogom elemezgetni, amiben leírja, hogyha megváltoztatják a bitcoin PoW-ját, akkor annak miként fog a piaci kapitalizációja lecsökkenni cca. 10%-ra a kriptopénzeken belül, de annyit elárulok az érdeklődőknek, hogy a Bitmain Kobra becslése szerint 3-4 milliárd dollárt keresett a tavalyi évben.

Ami a digitalcash.hu véleményét illeti, mi mind Kobrának, mind pedig Jihan Wu-nak a következőket üzennénk:

 

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu