Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBefektetésBálnák, ki a partra!
18
ápr

Bálnák, ki a partra!

Ha eltűnődtél a napokban a bitcoin árfolyam ingadozásai kapcsán, akkor most mutatunk Neked egy lehetséges magyarázatot.

Tegnap több kripto pénz(nem) árfolyama komolyat esett 20 perc alatt. Az esést valószínűleg egyetlen Bitcoin-bálna, vagyis annak a pénztárcája okozhatta. Ugyanis ez a rejtélyes bálna, illetőleg pénztárca tulajdonos a Bitfinexen 50 millió dollár értékű digitális devizát adott el. 

Ezt megelőzően 1 nappal pedig a 3. legnagyobb bitcoin pénztárca vált meg bitcoinjai egy részétől éppen 50 millió dollár értékben. Nyilván ezek a tulajdonosok nem ismerik egymást, nem kommunikálnak, soha nem is hallottak egymásról, ahogy ez már lenni szokott.

A bitinfocharts adatai szerint a „3D2oetdNuZUqQHPJmcMDDHYoqkyNVZFK9r” tárca tulajdonosa 6500 bitcoint értékesített, az átlagos értékesítési ár pedig 8146,70 dollár volt.

Megrémülni nem kell, mert van még ott, ahonnan ezt jött, ugyanis a tárca (számla) egyenlege közel 1,49 milliárd dollárra becsülhető, szóval ebből adott el mindössze 50 millió dollárnyit az illető. 

A mai napon egyébként még 2000 bitcointól vált meg rejtélyes barátunk, szóval ha feltűnt Neked, hogy miért nézett be az árfolyam 8000 dollár alá a pozitív hírek ellenére, hát ez is közrejátszhatott. 

Egyébként a 3. legnagyobb pénztárca eladása se legyen sokkoló senkinek hiszen az idén áprilisban vásárolt (szerzett?) 15309 bitcoinjából adott el az illető 6601-et, tehát nincs itt semmi látnivaló. 

Valószínűleg kihasználta az emlékezetes április 12-i BTC áremelkedés adta előnyöket.  

Az ember ilyenkor (meg máskor is) eltűnődik, hogy miért nem figyelt anno jobban oda és miért volt csak 3-as gondolatolvasásból az általános iskolában. 

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu