Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinAlza.hu és a Bitcoin.
22
jan

Alza.hu és a Bitcoin.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ma arról a konfabulációról akartam volna írni, amit Davos-ban préselt ki magából Huw van Steenis (ex Morgan Stanley), aki tavaly csatlakozott a Bank of Englandhez. Ahhoz a BoE-hez, aki aktívan vizsgálta és vizsgálja a digitális jegybank pénz lehetőségét.

Előtte…

Maga a kijelentés így hangzott: “Nem aggódom a kriptopénzek miatt. Azok ugyanis nem felelnek meg a pénzügyi szolgáltatások alapvető tesztjeinek. Nem csereegységek, nem tartják az értéküket, és lassabbak is, (mint a számlapénz).”

Nem mennék bele most részleteibe ennek a kijelentésnek, ezt majd később boncolgatom, de mindig felveti az elfogultság gyanúját, ha valaki olyan nyilatkozik a kriptopénzek rovására, aki a jelenlegi – számára (is) jól fizető – fizetési és elszámolási rendszer fenntartásában érdekelt.

Értem én, hogy RTGP, RTGS és CHAPS, meg azonnali fizetések rendszere, de azt is értsük meg, hogy ez az Unión és az U.S.A.-n kívül nincs és várhatóan már nem is lesz. Magyarországon is 15 évet kell(ett) várni rá.

Na, mindegy, ezt a témát majd nemsokára előveszem, most maradjunk annyiban, hogy a Goldman Sachs vezér okosabban szólt.

Alza.hu hirdetés

Most viszont következzen a való életből (metró avagy London után szabadon) az Alza.hu hirdetése, a hirdetési figura nyakában a Bitcoin jellel. Merthogy az Alza (egy) Csehországban, Szlovákiában és az Európai Unió további országaiban üzemelő webáruház, ahol elektronika, számítástechnika és egyéb kategóriákban is fizethetünk Bitcoinnal.

Van egy – a témával most ismerkedők számára – kitűnő összefoglalójuk is, ahol az általunk is meglátogatott ParalelnÍ Polis-ból már jól ismert Martin Šíp meglátásait is olvashatjátok.

Az alábbi kép pedig megtekinthető a 3-as metrón (is):

az alza.hu érdekes hirdetése
Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu