Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBitcoin Baba/Baba Bitcoin
07
febr

Bitcoin Baba/Baba Bitcoin

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  3 hozzászólás
 • Kategória

Ahogy tegnap ígértem, ma megosztom az érdeklődő marketingesekkel egy ötletemet, ami a volt feleségemmel való közös elmélkedés hozománya.

Azon agyaltunk, hogy vajon melyik Bitcoin vagy kriptopénz váltó fog kijönni először a Bitcoin Baba/Baba Bitcoin ötletével, ami arról szól, hogy a Baba-kötvény mintájára a Szülők X összeggel rendszeres megtakarítást eszközölhetnek (adott esetben automatikusan, azonnali beszedési megbízás formájában) Gyermekeik részére és a Szolgáltató automatikusan küld a Gyermek BTC címére Y mennyiségű Bitcoint?

Ezt nyilván csak azok a Szülők vennék igénybe, akik bíznak a Bitcoinban, akár mint befektetésben és nyilván lehet ez bármilyen más digitális pénzügyi eszköz is, nem muszáj Bitcoinnak lennie.

(Korábban arról is írtunk már, hogy a tokenizált állampapír vagy lakossági arany sem lenne ördögtől való ötlet véleményünk szerint.)

A Bitcoin Baba/Baba Bitcoin szerintem jól “marketingelhető”, szóval kíváncsi leszek, hogy ki lépi meg először?

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
3 hozzászólás
 • Balaxi Válasz

  Mi is pont ezen gondolkodtunk úgy 2-3 hónappal ezlőtt, egy ún. bitcoin babakötvény indításában. Elsőként a genezis blokk indulása kapcsán kerestünk volna 3-án született babákat és nyitottunk volna ingyen és bérmentve egy bitcoin babakötvényt, de onnan pontosan e felé mutálódott volna a történet. Bitcoin Babakötvény nyitása, menedzselése mint nem-banki szolgáltatás 😀

  2019-02-08 at 09:45
 • Az Okmánykelengye projektről. - Digitalcash.hu Válasz

  […] a 2021. február után születettek részesülnének a Baba Bitcoin/ Bitcoin Baba projekt előnyeiből, az sem lenne utolsó, de ez már csak jelen sorok szerzőjének a magán […]

  2020-02-18 at 16:33

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu