Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökÚj altcoinok vásárolhatóak a CoinCashnél.
25
febr

Új altcoinok vásárolhatóak a CoinCashnél.

Páratlan altcoin-portfólió kereskedését kezdi meg a CoinCash.eu

A cég kínálatában így már a legnépszerűbb Bitcoinnal együtt összesen 50 coin és token érhető el.

A mai nappal további 46 altcoin forgalmazását kezdi meg a CoinCash.eu, így összesen 50 coin és token közül választhatnak a cég ügyfelei. Ezzel a kriptovaluta brókerek között világszinten is kiemelkedő altcoin portfóliót mondhat magáénak a cég.

A coinok között megtalálható lesz a Ripple (XRP), amely bankok közötti ultragyors nemzetközi utalásokra specializálódott, vagy a NEO (NEO), amelyet a „kínai Ethereumként” is emlegetnek.

A kínálat kialakításakor fontos szempont volt, hogy szinte az összes nagy piaci kapitalizációval rendelkező, ígéretes coin vagy token elérhető legyen, így többek között az EOS (EOS), a Tron (TRX), a Stellar (XLM) és a Cardano (ADA) is megvásárolható lesz.

A kínálat folyamatosan frissül, és az aktuálisan elérhető coinok listája a szolgáltató honlapján, a CoinCash.eu-n található meg.

“Az elmúlt időszakban számtalan megkeresést kaptunk az ügyfeleinktől, a legkülönbözőbb altcoinok váltására vonatkozóan. Sokan például azért vásárolnak nálunk Bitcoint, hogy más coinokra váltsák azokat. Ahogy eddig is, szeretnénk egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyebbé tenni régi és új ügyfeleinknek a kriptovilág elérését, így mostantól forintért vagy euróért is közvetlenül rendelhető az 50 legfontosabb coin bármelyike” – mondta el Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

A 2018 egészén átívelő medvepiac ellenére továbbra is állandó az érdeklődés a kriptovaluták iránt. A korábbi szűk körnél egy szélesebb réteg is mindennapi használatba vette az új digitális fizetőeszközöket. A 2017-es évhez képest azonban jelentős változás, hogy egyre kevesebben vásárolnak rövid távú spekulációs céllal Bitcoint, és sokkal inkább előtérbe került a hosszú távú befektetés, illetve a nemzetközi utalás, mint felhasználási terület.

Az új altcoin portfóliót most kedvezményesen, mindössze 0.99% váltási díjjal lehet kipróbálni a CoinCash.eu-nál.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu