Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBankrendszerAz infláció meg nem számít, igaz?
  • BTC all over
07
ápr

Az infláció meg nem számít, igaz?

Akkor nagyon tévedsz!

Olyan ez, mint a “lakossági szuperkamat“, akarom mondani lakossági állampapír. Ott is az infláció lesz a lényeg! A BTC pedig azt (ti. infláció) köztudottan állja. Sőt! Jót mosolyog rajta.

Ha meg az ún. fiat pénzek “megfekszenek”, akkor jelenleg, ami valóban globális és könnyen transzferálható tud lenni, az csak és kizárólag a kriptopénz.

Továbbra is igaz, hogy “ha a világ nagy része, úgy gondolja, hogy a BTC a fentiek miatt egy jó értékálló és hordozó instrumentum, akkor a Bitcoinnak valóban lehet esélye a jövőben arra, hogy a világ számára globális tartalék digitális fizetőeszközzé váljon a többi digitális fizetőeszköz/technológia (altcoinok) kapcsán és ő legyen a Nr.1.”

Ja, és az infláció egyáltalán nem egy távoli jelenség. Olyan országokat is kellemetlenül érintett nem olyan régen, mint Románia, Ukrajna, Szerbia, Bulgária és Lengyelország.

(Venezuelában pedig egészen döbbenetes, ami történt. A honnan hová?)

1980-tól 2018-ig így alakult:

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu