Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA budapesti bitcoin pizza nap térképen.
23
máj

A budapesti bitcoin pizza nap térképen.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Most, hogy ezt a kellemesen clickbait címet sikerült megszülnünk, hadd adjak hangot örömömnek a tegnapi (Bitcoin Budapest által szervezett) Bitcoin Pizza Day 2019. rendezvény kapcsán.

A jóérzésű Bitcoin támogatók nemzetközi szinten emlékeztek meg az eseményről, lehetett újra bitcoin pizza indexet számolni, valamint kicsi és nagy kriptos cégek adtak kedvezményeket a Vevőik számára, ahogy az a CCN híradásából is kiderül.

Hazai szinten nagyon jó volt látni, hogy mennyien részt vettek a Bitcoin pizza napon, ahol főszerepben – természetesen – maga a Bitcoin állt.

Kitűnő hangulat, jóízű pizza, jóízű beszélgetések és sör. Ennél több nem is kell (nevet).

Az alábbi fotó nem adja vissza a rendezvényt, mert még korán készült, de szerintem 70-100 fő biztosan volt rajta és akkor lehet, hogy keveset mondok.

Köszönjük a képet Borbás Antinak!

Köszönet érte a szervezőknek! Reméljük jövőre dupla vagy háromszor ennyien leszünk!

A másik mai napra rendelt jó hírünk pedig a Blockchain Magyarország Egyesület által készített Magyar Blockchain Térkép, amit alább láthattok, részleteiben pedig a linkre kattintva. A térképen természetesen a digitalcash.hu és a drvarsanyi.hu is fent van.

Köszönjük az Egyesületnek, hogy térképre tette az iparági szereplőket!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu