Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapTokenAkcióval ünnepel a 3 éves CoinCash.
06
okt

Akcióval ünnepel a 3 éves CoinCash.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

A 2017-ben indult Coincash kriptopénz váltó 3 éves lett.

A születésnap alkalmából a dinamikus fejlődő CoinCash tovább bővíti kínálatát.

Portfólió bővítés keretén belül a DeFi szolgáltatások és a hozzájuk kapcsolódó tokenek széles választékát teszi elérhetővé, gyorsan, egyszerűen, forintért.

A születésnapi akciójában a CoinCash minden DeFi tokent vásárló ügyfélnek elengedi a váltási díját, így mindenki 3%-kal több DeFi tokent kap kézhez.

Az elmúlt napok történései ugyan megtépázták a Decentralised Finance (decentralizált pénzügyek) tokenjeinek árfolyamát, azonban ez nem zárja ki a jövőbeni token árfolyam emelkedést. Sok szakértő jövendöli ugyanis a DeFi további térhódítását.

A DeFi keretein belül a megszokott kriptovaluta felhasználási területeken túl ( küldés-fogadás, kereskedés, értéktárolás, vásárlás) már lehet hitelt felvenni, “kamatozó betétet” elhelyezni vagy likviditást biztosítani különböző kereskedési platformnak.

A decentralizáció egyre nagyobb teret nyer és egyre több olyan projekt jelenik meg, amelyek valós ügyfél igényt elégít ki és amely projektek valódi helyettesítői lehetnek a tradicionális pénzügyi szolgáltatásoknak.

A 3 éves CoinCash Magyarországon elsőként kínál nagy választékban DeFi tokeneket Ügyfeleinek.

2020. október 5-től a legígéretesebb DeFi projektek tokenjei érhetőek el (megvásárlásra vagy eladásra) a CoinCash weboldalán.

Összesen harminc új DeFi token kerül a kínálatukba. Névszerint:

yearn.finance (YFI), Aave (LEND), Maker (MKR), Synthetix Network Token (SNX), Compound (COMP), Dai (DAI), REN (REN), Wrapped Bitcoin (WBTC), NXM (NXM), Kyber Network (KNC), Band Protocol (BAND), DFI.Money (YFII), SushiSwap (Sushi), Balancer (BAL), Terra (LUNA), Swipe (SXP), THORChain (RUNE), Serum (SRM), bZx Protocol (BZRX), Numeraire (NMR), JUST (JST), Curve DAO Token (CRV), Kava.io (KAVA).

Akit érdekelnek a DeFi tokenek, azoknak azt javaslom, hogy használja ki az akciót, amit a CoinCash nyújt most.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu