Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBitcoin: ott van a tudatban.
18
nov

Bitcoin: ott van a tudatban.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Nemrég egy facebook-os csoportban valaki feltette a kérdést, hogy ugyan ki vesz Bitcoint 18k-s árfolyamon? Ő ugyan nem venne, várja a 2k-t.

Ezzel kapcsolatban most is és korábban is leírtuk, hogy pontosan nem fog számítani az, hogy (globálisan) Tom, Dick and Harry, alias (itthon) Jancsi, Pista és Jóska mennyi pénzt tesz bele, vesz vagy nem vesz BTC-t. Valamelyest igen, de ár szempontból jelenleg! nem.

Az már sokkal jobban, hogy a Grayscale mit gondol az egyes alapjairól. Ez az a fázis, amikor a kibertérben is kialakulnak a pénzügyi intézmények, csak persze nem teljesen ugyanúgy, ahogy az a hagyományos térben van.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jöhet egy akármilyen (30%-os vagy nagyobb) zuháré. Hanem csak annyit jelent, hogy, ha a BoFa felmérése szerint a managerek agyában már ott van a Bitcoin, akkor biztos lehetsz benne, hogy mivel -első fecskeként- Zsidayiék is nyomják már (a’la Fizikus) az Alapokat, lesznek még mások is. Itthon is. Mindenfelé.

(Azt is vegyük észre, hogy nem is az utolsó helyen van ott az agyban a Bitcoin)

Mert a szeg be lett ütve. 3 éve még nem ez volt a helyzet.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu