Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinJó tanácsom a BTC ATH-kkal terhes, nehéz időkre.
12
jan

Jó tanácsom a BTC ATH-kkal terhes, nehéz időkre.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Először is sorry mindenkitől, el vagyok havazva a melóban, de ígérem, hogy fogok majd posztolni valami hosszabbat is nemsokára.

A mai poszt apropója az, hogy tegnap felhívott egy cimborám segítséget kérni a Ledgere PIN kódja kapcsán, mert el szeretett volna adni 0,3 BTC-t. (spoiler: kis szenvedés után el is adott).

Ő ihletett meg az alábbi zenés mondanivalóval, mert elgondolkodtatott, hogy igazán jó döntés volt-e ez a részéről?

Az tagadhatatlan, hogy profitábilis volt részére a dolog, hiszen Ő még 2017-ben szerezte be a BTC-jét, éppen a “tanácsomra”, de én is azok közé tartozom, akik azt gondolják, hogy ilyen eszetlen pénznyomtatás mellett, bölcs dolog ha a megtakarításaid egy részét hálózati pénz formájában tartod.

(Itt szeretném megjegyezni azt is, hogy én másokkal ellentétben a nemesfémeket sem temetném. Sőt! Ha minden így halad, lesz itt nemsokára olyan kellemes infláció, hogy ajvé.)

Ha már volt itt egy jó tanács 2017-ből nemrég, akkor én is megragadnám az alkalmat ugyanerre (ti: jó tanács).

A következő (20 ezer dollár feletti BTC-s) időkre csak azok vállalkozzanak és üljenek bele a HODL hajóba, akik magukévá tették az alábbiakat:

Végezetül, hogy valami hasznos infó (2db) is legyen elmondom, hogyha véletlenül PIN gondod lenne a Ledgereddel, azaz nem emlékezel a PIN kódodra, akkor ne parázz!

Hagyd visszaállni gyári állapotba a Ledgert. Aztán mint új eszközt kezd el újra beállítani és ott fogja kérdezni, hogy van e passphrase? Válaszod legyen az,hogy van. A végén adjál meg egy új pin kódot és kész.

FYI: Bitcoin és ETH hash rate-ben is ATH-nál járunk amúgy.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu