Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDeFiDeFi TVL: új csúcsok felé.
30
márc

DeFi TVL: új csúcsok felé.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ma tovább horgoljuk a tegnap megkezdett DeFi szőttest, mert ma már eleget konzultáltam és a keresetet tartalmazó irat beadására is van még 9 napom.

Ott tartottunk, hogy annak ellenére, hogy az Etherereum alapú DeFi protokollok mostanában sokat szenvednek,úgy túnik, hogy a Binance jól muzsikál, hiszen a Binance Smart Chain sikere új csúcsokra viheti a decentralizált finanszírozás TVL-jét.

Jelenleg közel 82 milliárd dollárnyi eszköz van lezárva a decentralizált pénzügyi protokollokban. Érdemes megnézni a képen a februári adatokat is.

Ezzel a felépítmény van, ahol már veri is az alapot, mert DeFi TVL-je jelenleg nagyjából kétszer annyi, mint a harmadik helyen álló Binance Coin (Binance saját token, kriptográfiai eszköz) kapitalizációja, az Ethereum piaci kapitalizációjának közel egyharmada, és megegyezik a 200-as helyen rangsorolt ​​globális vállalat, a Snap Inc (a vállalat a Snapchat mögött) kapitalizációjával.

Úgy tűnik, hogy az elmúlt héten a TVL növekedésének túlnyomó részét egy maroknyi platform hajtotta, ugyanakkor az ágazat 10 legnagyobb protokollja közül csak három növekedett jelentésük szerint.

A Binance Smart Chain DApps-jai továbbra is vezetik az ágazati növekedését, a negyedik helyen álló PancakeSwap nagyjából 29% -ot vagyis 1,3 milliárd dollárt adott hozzá TVL-jéhez a múlt héten. Az újonnan érkező stablecoin DEX, az Ellipsis Finance szintén jelentős tőkét vonzott – 1,9 milliárd dollárt képviselt -, és így a TVL-ben a 13. helyet foglalja el, kevesebb, mint egy héttel az indulás után, ami szép eredmények mondható.

Jelentős emelkedést ért el néhány Ethereum-alapú projekt is: a 11. helyezett Instadapp megduplázta TVL-jét 1,05 milliárd dollár hozzáadásával, a 14. helyezett Yearn Finance szintén megduplázta az TVL-jét nagyjából 850 millió dolláros növekedéssel, a 18. helyezett Vesper Finance pedig 84%-ot nőtt, így meghaladja az 1 milliárd dollárt az indítástól számított hat héten belül.

Míg a DeFi protokollok együttes TVL-je nagyjából 10%-al emelkedett az elmúlt 7 napban, a Messari kriptoeszköz elemző cég adatai szerint a DeFi-eszközök átlagos teljesítménye az elmúlt héten nagyjából 1%-os veszteséget hozott.

A DeFi protokollokba rögzített teljes érték továbbra is új rekordmagasságokba lendülhet annak ellenére, hogy a legtöbb vezető (Ethereum által működtetett) decentralizált pénzügyi platform az elmúlt héten inkább pénzkivonást tapasztalt.

Úgy tűnik tehát, hogy a bizalom a DeFi iránt töretlen, az oda befektetni szándékozók továbbra is befektetnek oda.

Ezzel kapcsolatban mondom nekik, hogy a blokklánc jogásznak már régebb óta van erre egy speciális weboldala, az icokárosultak.hu szóval ha megis beb@sz a gebasz, akkor nyugodtan keressenek, aztán meglátjuk, hogy mit lehet tenni.

Forrás: itt.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu