Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinTovábbi Bitcoinokat vásárol a MicroStrategy.
07
jún

További Bitcoinokat vásárol a MicroStrategy.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Egészen pontosan a cég bejelentette, hogy piaci feltételektől és egyéb tényezőktől függően 400 millió dollár összegű, 2028-ig esedékes elsőbbségi fedezett kötvény pakettet kínál képzett intézményi vevőknek, valamint az Egyesült Államokon kívüli személyek számára a módosított 1933. évi értékpapír-törvény előírásnak megfelelően, annak érdekében, hogy a könyveiben még több Bitcoint tudjon szerepeltetni (ti: ebből veszik majd).

A kötvényekbe foglalt jogokat és a kapcsolódó garanciákat elsőbbségi fedezettel fogják a befektetők számára biztosítani.

Egyébként a MicroStrategy meglévő mintegy 92.079 bitcoinját egy újonnan alapított leányvállalat, a MacroStrategy LLC birtokolja és korábban is vásárolt már ilyen formában a cég, azaz, hogy a cégbe fektetőkkel finanszíroztatta meg ezeket a Bitcoin vásárlásokat.

Nagyon mi sem kommentálnánk túl a hírt, hiszen majd a piac értékeli annak jelentőségét.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu