Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBinanceHungarian Vizsla Inu interjú.
12
júl

Hungarian Vizsla Inu interjú.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Bizonyára sokan hallotak már a első magyar Bep20 rendszerű jótékonysági kriptovalutáról, a Hungarian Vizsla Inu-ról. 

A Digitalcash.hu most velük interjúzott, alább olvashatjátok az interjút.

DC: Kik állnak a projekt mögött? Pár szóval mutassátok be kérlek magatokat.


HVI: 4 fiatal, de annál ambíciózúsabb srác vagyunk, akik már lassan évtizedek óta egy baráti társaságot alkotnak. Van köztünk jogász, értékesítő, kereskedelmi manager és még karosszéria lakatos is. Immáron azonban bővült a csapatunk egy igazi kripto “mágussal” is, aki óriási szakértelmével a tokenünk hosszú távú célkitűzéseiben is erős szerepet fog játszani.


DC: Honnan jött a projekt ötlete?


HVI: Egy ideje már aktívan részesei voltunk a kripto világnak mint befektetők és lehetőségkeresők. Tapasztaltuk, hogy mennyire sokat lehet nyerni ebben a világban, de azt is hogy milyen sok átverés és hamis dolog  (rugpull, scam) kerül értékesítésre és nem tagadjuk, hogy mind a jóból mind pedig a rosszból éltünk meg eleget. Ezek után a tapasztalatok után jött egy könnyednek induló de komolyra forduló beszélgetés során, hogy belevágjunk mi is saját tokenünkkel, tanulva a rossz példákból, képviselve a jót. 


DC: Miért pont a Magyar Vizsla?


HVI: Kerestünk valami igazán különlegeset, ami meg is különböztet a piacon, de mégis segít meglovagolni a trendet és felhaszálni azt a sikereink elérésére. Így jött az Inu, azaz japánul kutya szó eredete, ami igencsak húzó megnevezésnek számít az ágazatban. A vizsla pedig nem csak itthon egy szeretett és elismert vadászkutya, hanem nemzetközileg is a legjobbak közé tartozik. Tehát büszkén szerettük volna a magyarságunkat is hordozni a névben és egyben a vizsla kedvező jellemzőit, mint például a tanulékonyság, a kitartás és a lojalitás.

DC: Van-e állatvédős, állatmentős tapasztalatotok?

HVI: Eddig még nem vettünk részt aktívan ilyen tevékenységben, viszont sosem állt távol tőlünk. Pont ezért is volt az, hogy most már szerettünk volna a tettek mezejére lépni és segíteni az ember leghűségesebb társain a kutyusokon főleg úgy hogy egy ilyen projekt keretein belül hatalmas összegeket tudunk az állatmenhelyek számára előteremteni, hiszen az elkülönített 10%-os számla értéke a tokenünk értékével együtt nő és így tényleg határ a csillagos ég.

DC: Mik a projekt főbb célkitűzései?

HVI: Szeretnénk magyarként elsőként felkerülni a nagy nevű tokenek mellé, még ha egyelőre jelen formában csak mémcointként vagyunk jelen a piacon.
Szeretnénk, hogy a legnagyobb kripto tőzsdéken is jegyezzenek minket a nem túl távoli jövőben, mint a Crypto.com vagy a Binance. Azzal pedig, hogy több százezeres vagy akár milliós befektetői közösséget tudunk felépíteni nagyon-nagyon sok kutyának és igazán sokat akarunk segíteni. 

DC: Jelenleg hogy áll a projekt és hova szeretnétek vele év végére eljutni?

HVI: Már a saját ütemtervünk előtt listáztak minket a két legnagyobb oldalon a Coingecko-n és a CoinMarketCap-on, ami hihetetlen jó hír, főképp, hogy alig vagyunk másfél hónapja a piacon. Túl vagyunk az első adományozásunkon is ahol egy apró vidéki és nagyon szegény menhelynek tudtunk közel fél tonna tápot adni. Most, hogy szakmailag is bővült a csapat, komolyabban ráfeküdhetünk a rendszerszintű fejlesztéseinkre is, amiket még nem szeretnénk részletezni, maradjanak ezek egyelőre csak meglepetések. 🙂

 
Idén év végére bizony szeretnénk elérni az álomhatárszerű 100.000+ holdert és már több kisebb kriptotőzsdén is jelen akarunk lenni mint például a Hotbit. Nemzetközi szinten be akarunk törni a mainstream tudatba megfontolt marketing tevékenységekkel és itthon is jócskán erősíteni szeretnénk a média jelenlétünket, hogy legalább egyszer minden magyar halljon és tudjon rólunk és a tevékenységünkről.

DC: Mi az, amit végezetül üzenetként átadnátok a magyar kriptós Közösségnek?

HVI: Talán azt, hogy szeretnénk elnyerni a bizalmukat, azzal hogy tényleg átláthatóan működünk, vállaljuk az arcunkat, a nevünket, minden kérdésre tudunk válaszolni. Hosszú távra tervezünk és igyekszünk egy jól felépített stratégiát felállítani úgy hogy közben nyitottak vagyunk a piac változásaira és alkalmazkodunk azokhoz. Végezetül pedig, be akarjuk bizonyítani, hogy igenis egy kis de annál elszántabb magyar csapat bizony nemzetközi sikereket is el tud érni ha keményen megdolgozik érte.

DC: Köszönjük az interjút!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
  • Gilad Válasz

    Én is befektettem a vizsla tokenbe, szuper csapat, szuper project ❤️

    2021-07-12 at 18:28
  • Peti Válasz

    Nagyon szuper projekt! Sok sikert kívánok. 😉

    2021-07-12 at 22:59

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu