Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinNövekvő Bitcoin felhasználói számok?
02
aug

Növekvő Bitcoin felhasználói számok?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

A Glassnode blokklánc-elemző platform adatai azt mutatják, hogy a Bitcoin hálózata az elmúlt héten jelentős növekedést mutatott az aktív címek tekintetében, az aktív BTC-entitások pedig 30%-kal nőttek 250.000-ről 325.000 aktív felhasználóra.

A Glassnode hét napos exponenciális mozgóátlag-statisztikája szerint az aktív Bitcoin-entitások esetében ez a legnagyobb hullám, amelyet azután regisztráltak, hogy az aktív Bitcoin-entitások száma 41%-kal csökkent (az idén januári 425.000-ről 245.000 cím alá július elején).

A Bitcoin felhasználók aktivitásának jelenlegi szintje megfelel a 2020. július havi szinteknek, amikor a bitcoint 11.300 dollár körül kereskedték, jegyzi meg Glassnode.

A Santiment elemzőcég adatai szerint a 100-10.000 “darab” bitcoint “tároló” címeken tartott Bitcoin mennyisége augusztus 1-jén elérte a 9,23 millió Bitcoint (és ezzel a 364 milliárd dollárt), ami új csúcs ebben a tartományban.

Az eddigi csúcs idén április 5-én jött létre, alig egy héttel azelőtt, hogy a Bitcoin ára megdöntötte a 64.000 dollár feletti mindenkori csúcsot és amely héten ugye Elon bátyánk kontrára játszva tweetelgetett szépeket.

Vajon a fenti adatok és a kripto tőzsdéken folyó bitcoin kivonások mire lesznek elegendőek a jövőre nézve?

Forrás: itt.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu