Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA Luna egyéb kriptopénz vásárlásai.
08
ápr

A Luna egyéb kriptopénz vásárlásai.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Mostanra dőlt el, hogy – ahogyan korábban azt csak sejtettük, – végül lett a Luna-nak egyéb irányú, azaz nemcsak Bitcoint érintő vásárlása is.

A Luna Foundation Guard (LFG), a szingapúri székhelyű nonprofit szervezet csütörtökön bejelentette, hogy 100 millió dollár értékű AVAX tokeneket vásárol az Avalanche alapítványtól, hogy növelje tartalékait.

Az LFG az előző napon 231 millió dollárért vásárolt bitcoint, hogy ezzel is növelje UST tartalékait, ugyanakkor ez az első alkalom, hogy az LFG másik kriptovalutát is vásárol, mint a Bitcoin.

Mivel az AVAX piaci részesedése jelentősen kisebb, mint a Bitcoiné, ezért az LFG mára az AVAX jelentős piaci vevője lett.

Az LFG egyébként cca. 3 milliárd dollár értékű bitcoint kíván felvásárolni, hogy támogassa az UST nevű stabil coinjukat.

Akit érdekel a Bitcoinnal rendelkező nagy cégek/entitások listája, az itt megszemlélheti őket.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu