Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapTokenKalandozások a tokenizáció világában.
12
jún

Kalandozások a tokenizáció világában.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

“A tokenziáció olyan lehetőségeket tár fel, amelyek a blockchain technológia előtt egyszerűen nem, vagy csak nagyon nehezen voltak elérhetőek.

A digitális eszközök létrehozásának kulcsa a token koncepció és az üzleti modell, különös figyelemmel a tokengazdaságra és az ökoszisztémára. Mellette a felhasználók száma és elkötelezettsége egyaránt fontos, amit csak egy megfelelően kialakított termékkel lehet elérni.

A tényezők, amelyeket figyelembe kell venni (1) az infrastruktúra, (2) a konszenzus, (3) a digitális eszközök (tokenek, coinok), illetve (4) a felhasználók.

Hazánkban kezdeti fázisban jár a kriptoeszközök és tokenek szabályozása, jelenleg az esetek egyedi
elbírálása a jellemző. A kifinomult szabályozás hiányával együtt látványos a terület iránti figyelem növekedése, így érdemes nyitott szemmel járni.”

Régen jártunk már  Blockchaineum háza táján és mivel érdekes anyaggal rukkoltak ki a Srácok a tokenek világából, ezért úgy gondoltuk, hogy utánközlésre érdemes.

Jó olvasást mindenkinek!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu