Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapEthereum7 éves az Ethereum hálózat.
30
júl

7 éves az Ethereum hálózat.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Néha elcsodálkozom, hogy mennyire rohan az idő. (Ráadásul, nemcsak múlik, hanem ahogy Elon Musk és Gulyás Geri megénekelte Koncz Zsuzsa után szabadon egy tweetjében: “Jönnek a bús, álmodozó, hűvös éjszakák”?

(Szerkesztő: És még benzin sem lesz. Oh, no, hát mi lesz itt? Én megállítanám, de nem lehet! Mert az idő könyörtelen vonatán (hálózatilag) fut minden tovább.)

Azért örömre is van okunk.

Ma 7 éves az Ethereum, (összevetésképpen: idén 5 éves a Digitalcash.hu), brutál metál módra röpül az idő, mi meg öregszünk.

Az Ethereum genezis blokkját (0. blokk) 2015. július 30-án bányászták ki és 5 ethert ért a dolog.

Innen gratulálunk Debreczeni Barnabásnak (ex MrCoin), aki az első blokkját bányászta ki az Ethereum hálózatnak!

ps: “ATH jöjj el hát, ne várjak rád. Amíg lehet veled leszek, és úgy szeretlek én, mint senkit se még. Jöjj el hát, mert ha válni kell, vissza nem jő ez az idő, és nem pótolhatod sohase már.”

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu