Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAranyÚton az új arany ár All Time High felé?
02
márc

Úton az új arany ár All Time High felé?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Én azok közé tartozom, akik nincsenek elalélva (hogy is lennék?) a 25 éves euro teljesítményétől, már ami a vásárlóerejét illeti. Elég csak az elmúlt pár évet megnézni:

Szóval nem cummantom be ezt “az egység nyújtotta érték – az euro 25 éve” dumát. Nem vagyok az a “Hold the line” típusú srác, ebből a szempontból. Azokkal szeretek közösködni, akik nekem is adnak, nemcsak a véremet szívják.

Titkos hitem szerint az amcsik jól előkészített utakon mentik át a hegemóniát, Európa meg néz és bámul bután, aztán ne legyen igazam.

Viszont van, amiben “jól muzsikál” az euro. Példának okáért az euróban számolt arany árfolyam már “all time high“-on van, congrats srácok!

Jó úton vagyunk az idei arany ár ATH felé dollárban is szerintem.

Nem véletlenül agyalt a J.P. Morgan azon év elején, hogy akkor idén oda érünk-e vagy sem?

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu