Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAranyMár az aranybányászok is digitális aranyat vennének.
27
márc

Már az aranybányászok is digitális aranyat vennének.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

A Nilam Resources Inc. egy nemesfémbányászattal foglalkozó ​​vállalat, amelynek fő eszközei Peruban (Dél-Amerika) találhatók. A Nilam Resources az ásványkincsek és a hosszú távú geológiai műveletek iránti növekvő igények kiszolgálásával foglalkozik, eddig nem nagyon érdekelték a digitális eszközök.

Egy nappal azután, hogy a fenti cég bejelentette, hogy csekély a 24.800 db Bitcoint venne a Nilam Resources részvényei +1 840%-al emelkedtek. Elismerésre méltó marketing.

Egész pontosan szándéknyilatkozatot (LOI) adtak ki a Xyberdata Ltd.-vel egy MindWave néven létrehozandó, különleges célú társaság törzsrészvényeinek 100%-ának megvásárlására, amely 24.800 bitcoint fog tartani.

A Nilam Resources, Inc. újonnan engedélyezett Preferred Class of Series C Stock-ot bocsát ki 24.800 Bitcoinért cserébe, a jelenlegi piaci árakhoz képest kedvezményes áron.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu