Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapSolana2 gondolat a Solana ETF kapcsán. II.
27
jún

2 gondolat a Solana ETF kapcsán. II.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

A korábbi VanEck kripto ETF vezető gondolatai után, most következzenek a jelenlegi VanEck kripto ETF vezető meglátásai.

“Örömmel jelentem be, hogy a VanEck engedélyért jelentkezett (be) a Solana tőzsdén kereskedett alap (ETF) kapcsán az Egyesült Államokban.

Az alábbiakban néhány gondolatot olvashat arról, hogy miért hisszük, hogy a SOL árucikk?

Miért adtuk be? Az Ethereum versenytársa, a Solana egy nyílt forráskódú blokklánc (szoftver), amelyet különféle alkalmazások kezelésére terveztek, beleértve a fizetéseket, kereskedést, játékokat és közösségi interakciókat.

A Solana blokklánc skálázhatóság, sebesség és alacsony költségek egyedülálló kombinációja, amely egyetlen globális állapotú gépként működik sharding vagy második réteg (L2) nélkül, számos esetben jobb felhasználói élményt kínálhat.

Azáltal, hogy másodpercenként több ezer tranzakciót tesz lehetővé minimális díjak mellett, és olyan fejlett biztonsági mechanizmust alkalmaz, amely egyesíti a proof of history és proof of stake megoldásokat, úgy gondoljuk, hogy a Solana hatékony és hozzáférhető blokklánc megoldásként tűnik ki.

Úgy gondoljuk, hogy a nagy áteresztőképesség, az alacsony díjak, a robusztus biztonság és az erős közösségi hangulat kombinációja teszi a Solanát vonzó opcióvá a tőzsdén kereskedett alapok számára, így a befektetők számára sokoldalú és innovatív nyílt forráskódú ökoszisztémát kínál.

Miért hisszük, hogy a SOL olyan árucikk, mint a bitcoin, az éter stb.? Úgy gondoljuk, hogy a natív token, a SOL, hasonlóan működik más digitális árukhoz, mint például bitcoin és az ETH. A tranzakciós díjak és a számítási szolgáltatások fizetésére használják a tokent a blokkláncon. Az Ethereum hálózat éteréhez hasonlóan a SOL is kereskedhető digitális eszközplatformokon, vagy peer-to-peer tranzakciókban használható.

A Solana ökoszisztéma által támogatott alkalmazások és szolgáltatások széles skálája, a decentralizált finanszírozástól (DeFi) a nem helyettesíthető tokenekig (NFT-k), alátámasztja a SOL mint digitális árucikk hasznosságát és értékét.

A Solana hálózatot egyetlen közvetítő vagy entitás sem működteti vagy ellenőrzi, ezt az elvet decentralizációnak nevezik. A tranzakció-érvényesítési és nyilvántartási infrastruktúrát közösen karbantartja egy változatos felhasználói bázis, amely számos független validátorból áll, világszerte terjesztve. Ezek az érvényesítők felelősek a tranzakciók feldolgozásáért és a hálózat biztonságáért, biztosítva, hogy egyetlen entitás sem tudja monopolizálni a rendszert.

A SOL decentralizált jellege (Szerk: azért ezt többen vitatják, ez legyen tiszta mindenkinek), magas hasznossága és gazdasági megvalósíthatósága összhangban van más bevett digitális árucikkek jellemzőivel, megerősítve azt a meggyőződésünket, hogy a SOL értékes árucikk lehet a befektetők, digitális építkezők és vállalkozók számára, akik alternatívákat keresnek a duopólium (jellegű) alkalmazásboltokkal szemben. ” (Matthew Sigel, VanEck)

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu