Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin CashBitcoin Cash fork novemberben?
25
szept

Bitcoin Cash fork novemberben?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Egyre valószínűbb, hogy így lesz, azaz a BCH forkolódni (pár befektető meg forgolódni) fog idén novemberben.

Ezt arra alapozhatjuk, hogy az utolsó 1000 BCH blokkból a többséget a szakadár Bitcoin Cash Node (BCHN) vitte el. Egész pontosan 63%-át a blokkoknak.

Úgy tűnik, a BCHN más fronton is előrébb tart.

A CoinDance által közzétett adatok szerint összesen a Bitcoin Cash hálózat hashrátájának nagyjából 82% -a jelzi a BCHN hozzájárulását, ami veri a BTC.com és az Antpool bányászati ​​hozzájárulását.

A BCH hálózat 1262 csomópontjából több mint 700 támogatja a BCHN-t.

A Bitcoin Cash közösségen belül a feszültségek augusztusban eszkalálódtak, amikor a Bitcoin ABC közzétette a rendkívül vitatott „Coinbase-szabály” javaslatát, amely várhatóan november 15-én lép hatályba.

A Coinbase szabály előírja, hogy a bányászok az új blokkokban található BCH-k 8% -át egy – az ellenzők szerint – Amaury Séchet (nevezzük “vezető fejleszőnek”, de jóval több annál az arc) által egyoldalúan ellenőrzött fejlesztési alapba irányítsák.

Ez az „adó” sok Bitcoin Cash-rajongó számára az autonómia végét jelenti, ezért az ellenzők összefogtak a BCHN támogatásában, amely “csoportosulás” a fejlesztések közösségi hozzájáruláson keresztül történő finanszírozását tervezi.

Ha valakinek ismerős a story, akkor igen annak idején a BTC Core és BCH dráma abban volt hasonló, hogy a fejlesztők (na, meg a pénzemberek) ugyanolyan vehemensen védték a saját álláspontjukat, mint most.

Persze ne aggódjon senki ez csak egy érdekvita és nekem úgy tűnik, hogy Séchet a sértett bika.

Séchet a médiának nyilatkozva el is mondta, hogy „a BCHN elfogadja az ABC-től érkező blokkokat, de fordítva nem. Ez azt jelenti, hogy akkor lesz fork, ha a BCHN-nek több hash-e lesz, mint az ABC-nek, de fordítva nem. Ha a BCH lánc bármely időpontban hosszabb lesz, mint a BCHN lánc, akkor a BCHN lánc eltűnik.”

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
  • K Z Válasz

    Megint egy fork. El fog aprózódni. Az egész
    Szerintem vegyült BCH aztán higgyünk benne hogy a két láncon vett együttes értéke főbb lesz mint most

    2020-09-25 at 14:48

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu