Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBefektetésMiért a Bitcoinnal kezd a Bakkt?
22
nov

Miért a Bitcoinnal kezd a Bakkt?

Az a Bakkt, aki mint tudjuk, éppen halasztani készül a szolgáltatásainak bevezetését. 

Az ICE (Intercontinal Exchange) ugyanis úgy határozott, hogy elhalasztja a platformjuk tervezett idén decemberi indulását. A legutóbbi hírek szerint  2019. január 24-ére halasztódott a platform indulása, aztán majd meglátjuk mi még ezt.  Azé a platformé amelyik lehetővé teszi majd a Bitcoin kereskedését az intézményi befektetők számára, akikért ugye verseny folyik most több cég között (pl: Coinbase).

Akiket pedig érdekel, hogy miért pont a Bitcoinnal fog megindulni a kereskedés, az megtudhatja a választ, magától a Bakkt (twitter) képviselőjétől:

“Sokan kérdezik, hogy miért pont a Bitcoint választottuk szolgáltatásunkhoz. A válaszunk az, hogy:

A Bitcoin ma a teljes kripto-piaci kapitalizáció több mint felét teszi ki, emellett árucikknek tekinthető, és származékos termékeit a CFTC szabályozza az Egyesült Államokban. Tekintettel arra, hogy a Bitcoin a  világ leginkább likviddebb és széles körben elterjedt kriptopénze, itt láttuk a legnagyobb ügyféligényt a kereskedésre, a bitcoin profilja pedig szintén egy likvid termék képét hordozza, ami kitűnően lehetővé teszi a vele való kereskedést a határidős ügyletek formájában.”

(Ismert kriptós vélemény szerint a legalkalmasabb időpont a vételre, amikor a bányászok “vére” patakokban folyik az utcán. (szerk megjegyzése: nem a vére, hanem az asic “minere” van tömegekben kidobálva az utcára, csak az angol “blood in the street” ugye nagyon kifejező. Mi egyébként senkinek nem szívesen látnánk a vérét az utcán és rigekre sincsen szükségünk, de egy bányász kapituláció akár fodulópont is lehetne az árfolyamban.)

 

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

 

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu