Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapCCIDMegelőzte a Tron az Ethereumot.
 • volatilitás cikk
01
márc

Megelőzte a Tron az Ethereumot.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Időről időre hírt adunk a CCID listáról, vagyis a kínai a China Electronic Information Industry Development (CCID)  azon listájáról, amiben hónapról hónapra rangsorolják a kripto pénzeket és platformokat azok innovációja, technológiája, felhasználása alapján.

A CCID lista legalább olyan érdekes számomra, mint a CAO, ami már önmagában is megérne egy misét, egyszer majd lehet, hogy neki is fogok és megírom.

Most csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy a CCID listán a Tron megelőzte az Ethereumot, amely így a 3. helyre szorult, a jelenleg 2. helyen lévő Tronnal szemben.

Amennyiben visszaelőzné az Ethereum és újra a 2. helyre kerülne, vagyis ezzel megtörténne a TRONfosztás, arról is hírt fogunk adni természetesen.

A Bitcoin a 13. helyre erősödött fel, a Ripple a 20. helyen, a Cardano a 22.-en, a Bitcoin Cash a 27. helyen tanyázik, míg az én személyes kedvencem a Litecoin a 34. helyen van.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu