Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapSzabályozásFCA: A Bitmex nem engedélyezett.
08
márc

FCA: A Bitmex nem engedélyezett.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

“You’re no good for me, I don’t need nobody
Don’t need no one, that’s no good for me.”

Az angol FCA (Financial Conduct Authority) vagyis az Egyesült Királyságbeli pénzügyi szabályozó szervezet nemrég az alábbiakat nyilatkozta a Bitmex kripto tőzsdéről.

“Úgy gondoljuk, hogy ez a cég (ti: Bitmex) pénzügyi szolgáltatásokat nyújt és pénzügyi termékeket értékesít az Egyesült Királyságban az engedélyünk nélkül.

(Szinte) minden olyan vállalkozásnak vagy magánszemélynek, akik pénzügyi szolgáltatásokat vagy termékeket kínálnak, reklámoznak vagy értékesítenek az Egyesült Királyságban, engedéllyel kell rendelkeznünk. Néhány cég azonban engedélyünk nélkül jár el, és mások tudatosan befektetési csalásokat folytatnak.

A Bitmex cég tevékenységét nem engedélyeztük, mégis az Egyesült Királyság lakosságát célozza meg pénzügyi szolgáltatóként. A birtokunkban lévő információk alapján úgy gondoljuk, hogy szabályozott tevékenységeket folytatnak, amelyhez engedélyeket kell igényelniük.

A Bitmex-et egyetlen szervezet sem szabályozza, amennyire tudjuk, székhelyük Kelet-Afrikában, a Seychelle-szigeteken található. Mégis Bitcoin alapú származtatott ügyleteket kínálnak, akár 100-szoros áttétel mellett is, milliárd dollár értékben naponta.

A felhasználók/ügyfeleik növekedése pedig olyan hibákhoz vezetett a megbízások benyújtásakor vagy azok zárásakor, hogy néhányuk azzal vádolta a Bitmex-et, hogy saját platformján folytat kereskedelmet az Ügyfeleik ellen. Mindenki maradjon távol tőlük!”

Forrás: itt.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu