Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinVajon halott-e a Bitcoin maximalizmus?
08
márc

Vajon halott-e a Bitcoin maximalizmus?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Paul Sztorc tette fel az alábbi kérdést, aminek a megválaszolását mindenkinek a saját belátására bízom.

” Vajon halott-e a Bitcoin Maximalizmus? Nyílt titok, hogy sok BTC “maximalista” shillel altcoint vagy éppen fogad el altcoint (ne adj Isten shitcoint) a saját “Bitcoin” üzletében/tevékenységi körében, vagy akár szállt be valamilyen ERC ICO-ba. Ki is akkor az “igazi” maximalista? Van róluk valahol valamilyen lista?”

Véleményem szerint annyira képmutató csak a dolog, mint, amennyire az egykori kripto “anarchista” szabadságharcosok “lepaktáltak” a szabályozószervekkel és a felügyelettel (azaz semennyire).

Ezek az emberek ugyanis – nem meglepő módon – az érdekeik szerint cselekednek, ami nem is baj, csak akkor nem is kell mást mondani.

Kezdetektől szabályozáspárti jogászként végignézni ezt, ha más nem is, hát biztosan tanulságos. Kriptopénzek és jog ugyanis nem egymást kizáró dolgok.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu