Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDeFiÉledezik a DeFi?
22
jan

Éledezik a DeFi?

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Pár napja volt hír a befektetői oldalakon, hogy hűha mekkora lufi fújódik mondjuk a Bitcoin és Tesla kapcsán, mekkora ott a félelem.

Persze örök kérdés, hogyha a befektetőnek nincs benne pénze, akkor mégis mitől tart? Neki tökmindegy, hogy kipukkan-e vagy sem. Ha meg van pénze benne, akkor minek ellenszurkolni?

Ha lesz egyszer időm, akkor írok majd egy posztot, ami azt elemzi, hogy van-e “lufi” a kriptoszektorban és ha van, akkor hol van?

Igen, jól sejtitek az egyik lehetséges válasz szerint nem a fizetési részen (BTC és egyéb coinok), hanem a DeFi-ben (tokenek) és ott olyan veszély források vannak ehhez hozzákapcsolva, mint mondjuk a Tether.

Most viszont a DeFi rajongóknak kedvezve, íme egy kép a lehetséges “kilábalásról”, azaz a DeFi már éledezik a BTC és egyéb coinok még nem annyira.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu