Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
31
márc

Icokárosultak.hu

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ha tegnap már szóba hoztuk, akkor jelen poszt hasábjain belül röviden kifejtjük, hogy mire is gondoltunk az icokarosultak.hu oldal kapcsán.

Elsődlegesen az oldal nem mai, ezért is az a neve (ICO károsultaknak szóló jogi oldal), ami.

Ez manapság már sokkalta inkább lehetne DeFi károsultak.hu, de nem fogok mindig új oldalt gründolni, ahogy fordul a Dapps-os széljárás.

Az oldal azoknak szól, akik valahogyan pórul jártak a nagy DEX, Dapps, farmolás, yieldezés kapcsán. Legyen ez rug pull, (azaz szőnyeg kihúzása a felhasználók lába alól, azaz amikor egy projekt tulajdonosai hirtelen lelépnek a fejlesztésre összegyűjtött pénzekkel) vagy bármi más.

Ha valaki megégette magát a DeFi-vel, akkor keressen bátran és megnézzük, hogy mit tehetünk. Angolul beszélek és magyar ügyvédként jogosan képviselem Ügyfeleimet a kártérési igényük kapcsán, adott esetben akár egy külföldi partneriroda bevonásával is.

Ha sok pénzről van szó, érdemes elgondolkodni ezen.

Jómagam pedig mindenkinek azt javaslom, hogy figyeljen oda a joghatóságra is, ha lehet. Példának okáért az amerikai Blockfi kamatai nagyobbak, mint a magyar InLock-é, mégis elérhetőbbnek tűnik az InLock csapata, ha valami gond támad a kriptoeszközök kezelése vagy kiutalása kapcsán.

Nem kapok Csabáéktól jutalékot (sőt a bannerjüket is levettem, mert semmit nem hozott a konyhára), de ezt azért érdemes megfontolni!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu