Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökA kripto tudás legjava 2021. II. rész.
05
máj

A kripto tudás legjava 2021. II. rész.

A nagy sikerű “A kripto tudás legjava 2021. I. rész” után eljáró ügyvéd a kriptós Közösség elé tárja, hogy mire kell még nagyon figyelni a kriptopénzekkel kapcsolatban 2021-ben?

Ez pedig nem más, mint a realizálás kapcsán, az a gondolat, hogy mi történik, akkor ha megkapod azt, amit kívántál azaz bekettyen az az árfolyam, amit megálmodtál és realizálni szeretnéd a nyereséged?

Az egyik ilyen fontos dolog, hogy vélhetően adót kell majd fizetned, melyhez egy korábbi összefoglalóm jó kiindulási pont lehet.

Amennyiben további kérdésed lenne, természetesen állok a rendelkezésedre személyesen vagy online úton is.

A másik amire – szerintem – figyelned kell, hogy mihez is kezdesz a pénzzel? Mert ez sem egyértelmű.

Sokszor sok helyen megírták már, hogy a sok pénz fura dolgokat tud tenni azon emberi elmével, akinek ez nem természetes állapot, azaz korábban nem volt sok pénze. Nem árt tehát, ha kondicionálod az elmédet a sok pénzre, már jóval előbb, mint, hogy az meg lenne Neked.

Persze ezt a pénz megszerzése után is lehet csinálni, de az tény, hogy el kell azon gondolkodnod, hogy “needing is one thing and getting is an other”, tehát más vágyni valamire és megint más megkapni azt a valamit:

Ps: külön pro bono életvezetési tanácsadásként leírom, hogy – ahogy ez a dalban is elhangzik -, hogy olyan dolgokba vetni a bizalmad, hogy majd megváltoznak, amik nem változnak, nos…az nem túl bölcs döntés. Inkább igyekezzél ön-azonos lenni magaddal.


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu