Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA kripto tudás legjava 2021. I. rész.
04
máj

A kripto tudás legjava 2021. I. rész.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Tegnap felmerült egy FB csoportban a 3000 dolláros Ethereum árfolyam apropóján, hogy mire is kell figyelni a kriptopénzek kapcsán 2021-ben?

Ezzel kapcsolatban nekem is van elgondolásom, amit 2 részben (itt a 2. rész) fogok Veletek megosztani.

A mai, azaz első rész témája, hogy most amikor a DeFi-s fronton a jellegzetesen fiatal, kockázatvállaló, nyelveket beszélő (vagy nem beszélő) arcok szép summákon ücsörögnek és igazából nem érdekli őket, hogy hogyan is lehet 148%-os kamatot kapni a DeFi-ből, miközben mondjuk a jegybanki kamat a béka segge alatt van, nem mindegy, hogy hol is szállunk ki a kripto pozíciónkból.

Nézzük példának okáért az Ethereumot. Vajon 3XXX dollár lesz az idei ATH? Nem valószínű.

Akkor viszont nagyon gondosan kell mérlegelni, hogy mikor is realizálunk bármit is, mert nem mindegy, hogy Király vagy 9-es lesz a végén.

Az 1 millió dolláros vagy 0 dolláros Bitcoin kapcsán egyelőre teljesen egál a sansz, ahogy ezt Gyuri bácsi (vagy akár Gurbács Gábor) is elmondja alább. Azt azért már el lehet fogadni.

Egyelőre marad a várakozás, mert ez a jó, de ha feljön még – az évek alatt – pár nagy lap, akkor változhat a helyzet és akkor joggal mondhatják a kripto fanok, hogy ugye, hogy uhh? Ugye, hogy uhhh.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu