Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoin400 dollár felett volt a Litecoin, meddig menetel a kriptovaluta?
10
máj

400 dollár felett volt a Litecoin, meddig menetel a kriptovaluta?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Bizony, a Litecoin megütötte a “hivatalos” All Time High-t, mert a korábbi (hivatalos) ATH, azaz 375 dollár felett mozog jelenleg az árfolyama.

(Szerkesztő megjegyzése: persze, akik követik a coin úját azok tudják 420 dollár volt anno az LTC árfolyama a Coinbase-en)

Mi is megemlékezünk ma róla, és aki olvassa a népszerű Bitcoinbázist, annak le is esett már, hogy miért az a címe jelen posztnak, ami (nevet).

Nem volt egy rövid menetelés (sokszor tűnt éppen vánszorgásnak), de azért itt vagyunk és reméljük, hogy megyünk is tovább, hiszen messze még a cél, de a szívünk acél.

Reméljük mindenki megbocsátott időközben Charlie bácsinak, bár nekem a legutóbbi Elon Musk produkció fikázása kapcsán, efelől komoly kétségeim vannak.

Mindegy is azt hiszem, mindenki tegye a dolgát, a haterek haterkedjenek, a többiek kereskedjenek, HODL-erkedjenek, (HODL-er vagyok, vállalom alapon) meg élvezze mindenki a jó időt, a száz evezőt.

A sors könyvébe pár szó, csak ennyi, így volt jó, ennek így kellett lenni, bontsunk egy sört…

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu