Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAranyOroszország: szabad jelzés az arany vásárlásra.
24
máj

Oroszország: szabad jelzés az arany vásárlásra.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Tagadhatatlanul gyengül a dollár, ha már Ray Dalio is Bitcoint tart és venne is kötvény helyett és az oroszok is aranyat terveznek vásárolni.

Kíváncsi leszek, hogy itthon lekövetik-e majd ezt az orosz döntést? Lesz-e további aranytartalék növelés itthon?

Az orosz Nemzeti Vagyon Alap (NWF) zöld utat kapott az eszközök diverzifikálásához az aranyba történő befektetéssel, mivel az ország miniszterelnöke, Mihail Mishustin pénteken aláírta a vonatkozó rendelkezést.

Ezáltal az NWF pénzügyi tartalékait fel lehet osztani a nemesfémek között, különösen koncentrálva az aranyra, amelyet hagyományosan az egyik védelmi eszköznek tekintenek – közölte a kabinet sajtóirodája.

Az NWF az orosz szövetségi költségvetés része. A nemzeti nyugdíjrendszer támogatására hozták létre, és az alapok felhasználhatók a költségvetési hiány fedezésére válság idején is.

A kormány szerint a 2020 végén javasolt döntés lehetővé teszi az alap befektetéseinek diverzifikálását, hogy biztonságot nyújtson és növelje az allokációk hozamát.

2021. január 1-én az alap eszközeinek összege meghaladta a 13,5 billió rubelt, vagyis csaknem 184 milliárd dollárt a Pénzügyminisztérium szerint.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu