Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökA Google feloldotta a kriptohirdetések tiltását.
04
aug

A Google feloldotta a kriptohirdetések tiltását.

A Google ismét engedélyezi kriptopénzekkel kapcsolatos hirdetések futtatását, miután a frissített pénzügyi termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó irányelve augusztus 3-án hatályba lépett.

A hirdetőknek regisztrálniuk kell a FCEN-nél (Financial Crimes Enforcement Network) magukat, mint “pénzszolgáltatási üzletág, pénzátutalónak, vagy szövetségi vagy államilag feljogosított banki szervezetnek”.

A cég nem engedélyezi az ICO-k, a decentralizált pénzügyi kereskedési protokollok hirdetéseit, illetve a közvetlen kriptovaluta vásárlás, eladás népszerűsítését.

A Google új, augusztus 3-án hatályba lépett irányelve értelmében azok jártak jól, akik a kriptopénzek értékesítését és cseréjét lehetővé tevő szolgáltatásokat kínálnak, azaz a kriptovaluta csere és pénztárca szolgáltatásokat kínáló hirdetők.

Forrás: itt.


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu