Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinHa akarsz egy jó Bitcoin képet!
19
jan

Ha akarsz egy jó Bitcoin képet!

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

A poszt címe nem teljesen fedi le azt, amiről írni akartam, de a lényeg benne lesz.

Azért nem jó a cím, mert nem csak Bitcoin képről van szó. Van ott mondjuk Ethereum, Cardano és egyéb is, ha jól láttam. Nem csak “kriptóról” van szó tehát.

Nagy örömömre szolgál, hogy ma már egyre többen kérik ki maguknak, ha “lekriptopénzezik” a digitális (befektetési) eszközeiket, mivelhogy ezek közül (ti: ilyen eszközök) a többség nem a pénz babérjaira tör.

A 2018. márciusi! posztomban megpengetett elnevezések körüli helyesbítések, szépen visszaköszönni látszanak a nemzetközi twitter közösség berkein belül is.

Mivel tegnap befutott jó pár private message hozzám FB-n, ami arról érdeklődött, hogy milyen “Bitcoinos” képet szánok az irodám falára, ami szerintem jó, ezért úgy döntöttem, hogy kvázi “közkívánatra” megosztom mindenkivel, hogy a

fraktality dot com-ról van szó.

Én 2 db (Bitcoin és Litecoin) képet rendeltem tőlük és azt is szeretném rögtön jelezni, hogy egyfelől nem vagyok az üzleti sikerükben érdekelt, (nem kapok érte jutalékot, nem azért szoktam hírt adni ezekről a dolgokról az oldalamon /szemben sok más hazai kriptós oldallal/, másfelől pedig garanciát sem vállalok/vállalhatok az általuk legyártott és küldött képek kapcsán semmire.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu