Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinBaltic Honeybadger 2022.
01
júl

Baltic Honeybadger 2022.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Szeptember első hétvégéjén kerül megrendezésre a Hodl Hodl éves Bitcoin konferenciája Rigában, Lettországban.

Gyertek és tartsatok velünk az eseményre!

A Digitalcash a maga részéről mindig is szeretett Bitcoin konferenciákon részt venni, és éppen idén szeptemberben lesz 5 éve, hogy 2017-ben ezt megélhettük Stockholmban, ahol nagyon jól éreztük magunkat.

A mostani konferencia egy ún. “csak Bitcoin konferencia”, amely immáron negyedjére kerül megrendezésre Európában.

2017 óta a Baltic Honeybadger számos fontos Bitcoin iparági szereplőt hívott meg előadni, olyan neveket, mint Saifedean Ammous, Andreas Antonopoulos, Jimmy Song és Adam Back.

Idén először a Baltic Honeybadgeren, a konferencia előadói listáján van Michael Saylor, Jack Mallers, Samson Mow, Dan Held, Marty Bent és még sokan mások.

Ami nekünk magyaroknak fontos lehet, hogy az előadók listáján van Ficsór Ádám is a Wasabi Wallet társalapítója.

A 2022-es rendezvény lesz a valaha tartott legnagyobb balti Honeybadger rendezvény, amely 2 színpadon, több mint 100 előadóval és 1000 feletti résztvevővel kerül majd megtartásra a tervek szerint.

Az általános belépőjegy 2 napos hozzáférést jelent az összes konferenciateremhez, beleértve az afterpartykat és a mellékrendezvényeket is a Riga Bitcoin Week részeként.

A Riga Bitcoin Week egy hét, amely a Bitcoin-technológiának és annak terjedése/terjesztése, az ún. HODL filozófia köré szerveződő hálózatépítő események köré szerveződik, találkozókat és bulikat is jelent szeptember 1-től 5-ig. A megerősített események közé tartozik a Layer 2 és a BTCPay Server napja.

(Szerkesztő: Hello, Budapest, tell me how you doin? Nem kéne valami hasonlót szervezni?)

Azt gondolom, hogyha valaki még soha nem járt Rigában (a Szerkesztő ilyen ember), itt az alkalom, hogy meglátogassa ezt a gyönyörű várost és élvezze a Bitcoin konferencia nyújtotta lehetőségeket. A mostani időszakban nem igazán voltunk elkápráztatva a hozzánk közel lévő konferenciák kapcsán, ideje ezt bepótolni!

A jegyek száma korlátozott, szóval akit érdekel, az mozduljon rá.

Jegyeket itt tudtok venni:

https://baltichoneybadger.com

Disclaimer: A Szerkesztő NEM kap pénzt, sem kriptót a jegyeket vásárlók után. Saját erőből, az érdeklődése miatt utazik a konferenciára, sajtósként kapott 10%-ot a saját jegyárából.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu