Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA Microstrategy tovább falja a Bitcoint.
25
szept

A Microstrategy tovább falja a Bitcoint.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Úgy tűnik, hogy nincs kiszállás a Bitcoin vonatból a Microstrategy-nál, ugyanis Michael Saylor cége a MicroStrategy 5445 további Bitcoint vásárolt 147,3 millió dollárért, a meglévő vállalati BTC eszközei mellé.

Most olyan cca. 158.000 BTC környékén járnak az eszközállomány mennyiségét illetően.

A legutóbbi akvizíció Bitcoinonként körülbelül 27.053 dolláros átlagos áron történt, ami így 147,3 millió dolláros befektetést jelent.

A MicroStrategy teljes Bitcoin-állománya cca. 158.245 BTC, amelyet körülbelül 29.582 dolláros átlagáron szereztek meg Bitcoinonként, ami körülbelül 4,68 milliárd dollárnak felel meg.

A lépés nem meglepő azok számára, akik követik a MicroStrategy útját a kriptovaluták világában. A vállalat először 2020 augusztusában merészkedett a Bitcoin-befektetések világába amikor megtörtént az első vásárlás. Azóta csak felhalmozza a Bitcoint, sőt bizonyos akvizícióinak finanszírozására hitelt is felhasznált.

Saylor mester az öreg tengerész (kinek hajóját nem érte eddig vész) szereti hangoztatni, hogy a Bitcoin “alulbecsült” a többi kriptopiaci lehetőséghez képest, tekintettel annak értéktároló funkciójára és a gazdasági bizonytalanság elleni potenciális fedezeti jellegére.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu