Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAranyFiat vs. reál eszközök Kínában.
02
jún

Fiat vs. reál eszközök Kínában.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

A kínai ingatlan piacot ismerjük, jöjjön tehát most valami más.

A fiat valuták leértékelődése folyamatos a korlátozott kínálattal rendelkező reáleszközökhöz képest, amelyek nélkülözhetetlenek a társadalom számára akár áruként, akár stabil pénzként.

Nemcsoda, hogy a jegybankok is nyelik az aranyat, mint kacsa a nokedlit.

(Ezen közben az Indiai Központi Bank több, mint 100 tonna aranytartalékát csendben áthelyezte az Egyesült Királyságból vissza Indiába. India ezentúl az aranyának nagy részét saját trezorjaiban fogja tartani.

Az indiai jegybank 24 tonna aranyat vásárolt mindössze négy hónap alatt, ami másfélszer annyi, mint 2023-as év egészében.

Kína, Oroszország és India, a világ három erős gazdasága, gyanúsan gyorsan halmozzák fel az aranyat, szinte már olyan, mintha válságra készülnének.)

A DigitalCash már 2019-ben is arra az álláspontra helyezkedett, hogy “csak az arany, csak a Bitcoin“, éppen ezért jó látni, hogy mások is hasonló elveket vallanak:

Bár nem vagyok közgazdász, de nem értem, hogy ha más országokban lehetséges, akkor nálunk miért nem képez a Jegybank kriptóban (jelesül: Bitcoin) tartalékot, ahogy azt már 2017 óta ajánlom nekik?

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu