Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBankrendszerAlakul az orosz banki kripto-pénz kereskedelem.
31
jan

Alakul az orosz banki kripto-pénz kereskedelem.

Aki azt hiszi, hogy az államnak/államoknak vagy – hogy fairek legyünk – némely állami szereplőnek az az érdeke, hogy bedöntsék a kripto pénzeket, az nem is állhatna távolabb a valóságtól.

Akkor hogyan lehetne nyom nélkül „átmozgatni” hatalmas pénzeket, adott esetben az országhatáron túlra?

Ahol pénz van, ott igény is van annak kezelésére, hasznosítására, transzformálására. Ezt látjuk akár az ún. Panama papíroknál vagy akár az orosz szervezett bűnözői köröknél Stockholmban.

Bizony igény az lenne a megbízható „havala bankárokra”.

Szóval én azt mondom, hogy ahol a titkosszolgálatok/szervezett bűnözés/államok pénzt tesznek oda nem fognak piszkítani, amíg nem áll érdekükben és oda adott esetben bizony nekünk is érdemes.

Most például kaptuk a hírt, hogy Oroszország egyik legnagyobb bankja a Sberbank kritpo kereskedés nyitását tervezi, igaz nem otthon, hanem külföldön. Egészen pontosan azon ügyfeleik igényét akarják kiszolgálni, akiknek erre igényük támadt.

A svájci Sberbank (Switzerland) AG éppen ideális terepe ennek a „segítségnyújtásnak az ügyfelek” részére, hiszen Svájc – jó kereskedőként – már meglátta a kriptoban rejlő üzletet és egy nyitott szabályozással lehetővé tette az abban való kereskedést. 

Gondoljuk el, hogy micsoda kitűnő terep egy ilyen svájci bankocska a különböző pénzügyi műveletek elvégzéséhez akár csak régiónkban. Pazar.

Nem véletlen, hogy Putyin bátyánk nem üti agyon a kriptokat. 

Ahogy régebben írtuk Putyin sok minden, de „súlytalan kiskutyának” nem nevezhető és ez még nem seggnyalás részünkről.

Most a régi nóta kicsit változni fog, mert nem az lesz a mondás, hogy „Zugban eladták az aranyakat, hát Tirolban töltik a nyarakat”, hanem, hogy „Zugban eladták a kriptokat, már külhonban pénzelnek nagy dolgokat.”

Korábban azt nyilatkozta a Sperbank vezetője  Herman Gref, hogy “a kripto pénzek nem tilthatóak be és egy csodálatos új technológiát képviselnek, ami azonban még további tanulmányozást igényel részünkről az „in floribus” állapot eléréséhez.”

Szóval én azt mondom, hogy „Reginam occidere”, azaz nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu