Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinA Binance CEO-ja szerint a Bitcoin jobb helyzetben van, mint 1 éve volt.
09
júl

A Binance CEO-ja szerint a Bitcoin jobb helyzetben van, mint 1 éve volt.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    2 hozzászólás
  • Kategória

Changpeng Zhao (CZ), a világ legnagyobb kripto tőzsdéjének a Binance-nak a CEO-ja szerint a Bitcoin még mindig jó pozícióban van, dacára annak, hogy 70%-os árfolyam korrekción van túl a tavalyi ATH óta.

Sőt! Nemcsak, hogy jó pozícióban van, de minden szempontból jobban, mint volt 2017 közepéhez képest.

Tavaly januártól decemberig a BTC behúzott egy szerény 2150%-os árfolyam emelkedést (890 dollárról 20.000 dollárra), de más szempontok alapján vizsgálva a piac jobb kondícióknak örvend most, mint tette ezt a tavalyi év hasonló időszakában.

Ezek a szempontok a következőek: infrastrukturális, árfolyam, volumen és (mainstream)média érdeklődés.

“Nyugodtan lehet checkolni, hogy hol állt tavaly ilyenkor a BTC árfolyama. A tavalyi 2500 dollár helyett most (2018-ban) 6800 dolláron állunk. A kereskedési volumen a tavalyi 780 millió dollár helyett jelenleg 3,4 milliárd dollár. Tavaly ilyenkor még nem állt rendelkezésre megfelelő infrastrukturális háttér akár az intézményi, akár a lakossági/kiskereskedelmi befektetőket nézzük.

Jelenleg pedig a  Coinbase Custody-vel megnyílt az út a hedge fundok, nyugdíjalapok és egyéb intézményi befektetők előtt is ahhoz, hogy millió dolláros értékben vásároljanak be olyan kripto pénzekből, mint a Bitcoin, vagy az olyan platformokból, mint az Ethereum, ha akarnak.”

A nagy bankok és pénzügyi cégek, mint a JPMorgan, Goldman Sachs, vagy a Morgan Stanley nyíltan pozícionálják magukat a kripto világban annak érdekében, hogy ki tudják szolgálni azon ügyfeleiket, akik érdeklődnek a kripto kereskedelem iránt, de jelenleg még nem tudtak beszállni abba, köszönhetően a piacon lévő jogi bizonytalanságnak.”

A Goldman Sachs CEO-ja  Lloyd Blankfein pedig nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a központi törvényes fizetőeszközök mellett, igenis komoly szerepük lehet a konszenzus alapú egyéb fizetési rendszereknek és fizetőeszközöknek a jövőben.

Sőt! Továbbment ennél és azt is kifejtette, hogy igencsak arrogáns gondolat azt mondani, hogy a kripto pénzek mögött nincsen fedezet csupán csak azért, mert azok egy új filozófiát és ezáltal új fundamentumokat (konszenzus) hordoznak.

Könnyen lehet, hogy a kripto eszközosztály növekvő népszerűsége hozza el azt az árfolyamemelkedést, amire jelenleg mindenki vár. Ha a bankok, a különböző kormányok és az intézményi befektetők úgy döntenek, hogy érdemes pénzt tenni a területre, az könnyen elvezethet minket a következő FOMO-ig is akár, az pedig garantált árfolyamemelekedéshez fog vezetni.

Forrás: itt.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás
  • KUDETA Válasz

    Teljes mértékben egyetértek. Hozzátenném azonban még azt a jelenséget is, hogy miközben számos helyen pénzügyi világuralmi vezetők lehúzzák a digitális valutákat, aljas kis trükkökkel megvezetik az embereket, mondván pl. hogy nem biztonságos, a másik oldalon pedig, az árfolyam kényszerű bezuhanása után jól bevásárolnak.
    Ha tetszett a komment és szeretnéd támogatni az új Nissan GTR-emet, akkor itt megteheted:

    BTC : 1QE7ikGBmR28h4gTe9X6KnDEe6YpchYrFt
    ETH: 0x15f05c127550b08d12de180fc06904aa0252e986

    2018-07-14 at 11:00
    • dr. Varsányi Károly Válasz

      Igen, ez a része nagyon tetszett a kommentednek “Ha tetszett a komment és szeretnéd támogatni az új Nissan GTR-emet, akkor itt megteheted:” 🙂

      De még sokat kell kommentelned, mert nekem már több mint 337 posztom van 😀

      2018-07-15 at 18:05

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu