Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBankrendszerMikor váltja le a fiatot a kripto?
12
nov

Mikor váltja le a fiatot a kripto?

Most, hogy eleget tettünk a korábbi mondásunknak, miszerint 3 hosszabb jogi témájú cikket teszünk le a digitalcash.hu asztalára a múlt héttel bezárólag, talán vissza is térhetünk a rövidebb posztokhoz (nevet).

A három jogi témát egyébként itt, meg itt és itt lehet olvasni. Szerintem érdemes is, de ez csak az én szakmai véleményem, nem bír kötelező jogerővel.

A valóság az, hogy bár még fáj a derekam, de dolgozni tudok és bizony vannak feladataim is, amiket el kell látnom kripto földjén. Tehát megint nem lesz időm agyalni, vizsgálódni hosszabban. Sajnálom, de ez van, pedig lennének témáim bőven, de sajnos nem ezért fizetnek.

Lássuk tehát, hogy mikor váltja le a kripto a fiat pénzt. Nicholas Merten szerint. Röviden: pár éven belül. Hosszabban: 10 év alatt. Egészen pontosan:

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu