Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapLitecoinMikor lesz Litecoin flippening?
  • litecoin
26
nov

Mikor lesz Litecoin flippening?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ma egy Bitcoinról szóló posztott kellene olvasnotok “Kit sirattok, miért sirattok?” címmel, ahol azt szedtem volna össze, hogy véleményem szerint (miért) nem kell temetni a Bitcoint, alacsony árfolyam ide vagy oda, mert még mindig ugyanaz, aminek szánták, semmi nem változott azóta, hogy a white paper-ben megfogalmazták, hogy micsoda. 

Ez ellenben nem teljesen igaz a fiat pénz rendszerre, a dollár hegemóniájára és még jó pár dologra, így mondjuk az euró-ra is. Egyre jobban erősödik bennem a kétely, hogy túlél-e a jelenlegi formájában majd az euró. Merthogy az euró, azért nem világ(tartalék)pénz, olyan értelemben, mint a dollár.

Ez a poszt azonban még nem született meg, mert elég sok dolgom volt a hétvégén és még most is akad bőven.

Viszont a BCH kapcsán lejátszódott “dráma”, felvetette megint bennem azt a kérdést, hogy ha ennyire fittyet hánynak a felek az “egységben az erő” elvére, (ami azért itthon is ismeretes jelenség), akkor van-e reális alapja egy BCH-LTC flippeningnek az utóbbi javára?

A flippeningről többször írtunk már korábban, minket most az LTC-BCH relációban érdekelne a dolog, vagyis Olvasóink véleménye. Ki hogy látja, idővel bekövetkezhet az, amit mi egyébként – nem is titkoljuk – szívesen látnánk?

A “párharcot” (Charlie bátyó szóhasználatával a flappeninget)  itt is végig lehet követni, de egy ilyen borús reggel szívesen olvasnánk mások véleményét is, szóval kommentre fel! Már, ha van persze.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu