Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökAz egyik legkomolyabb fenyegetés a kriptos szcénára nézve.
23
febr

Az egyik legkomolyabb fenyegetés a kriptos szcénára nézve.

Tudom ironikus módon, de az egyik kriptoval foglalkozó Facebook csoportban felmerült a Facebook kapcsán, hogy “saját coint fog kiadni a jövőben és a facebook-on fogunk egymásnak pénzt küldeni…..szerintem pár év és a facebook egyben egy kriptobank is lesz…”

Ezzel kapcsolatban megírtam már, hogy én per speciel várom már mind a Facebook, mind a Google túlhatalmának visszanyesését, sőt egy véleményen vagyok a híres brit történésszel Niall Fergusonnal, aki egyébként Bitcoin pártinak mondható.

Ő azt nyilatkozta, hogy

“Az én rémálom az lenne, hogy az Amazon, a Google vagy a Facebook egy olyan rendkívül népszerű digitális dollár változatot hoz létre, amelyen minden tranzakciót a hálózati platformok nagy adat- és [mesterséges intelligencia] AI rendszerei követnek, még nagyobb mértékben, mint amilyen mértékben most monitorozzák a felhasználóikat.”

Az is mond valamit, hogy pont a britek nyilvánították digitális gengszternek nemrég Zuckerberg úr platformját, mert a fake news-tól kezdve az adatvédelmi szabályok semmibe vételén túl, az adózáson át elég sok helyen hagy maga után kívánnivalót a cég működése.

Szóval én is osztom Niall Fergusson véleményét: egy FAMGA coin jelenleg a legnagyobb veszély a kriptos közösségre nézve.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment
 • Kornél Válasz

  Szerintem a Gentium Dollár elég veszélyes a Kriptora, most jött ki a partnerprogramuk, nem kriptovaluta egyébként, hanem digitális részvény, de szerintem már most is érdemes figyelni rájuk. És inkább a matematikai koncepció miatt…

  2019-02-23 at 18:16

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu