Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinMeddig veri a Bitcoin a Paypal-t?
11
márc

Meddig veri a Bitcoin a Paypal-t?

Az összesített tranzakció értékek kapcsán már a 2. éve, hogy túlteljesíti a Bitcoin a PayPal-t.

2018-ban 1,3 billió dolláros tranzakciós értékkel.

Kérdés még, hogy ez hogyan fog alakulni 2019-ben, vagy akár azt is mondhatnánk, hogy melyik BTC-s árfolyam lesz meg hamarabb újra?

Az 1500 dolláros vagy a 6500 dolláros?

Persze azt is tudjuk, hogy a Paypal is felismerte a blokklánc technológiában rejlő lehetőséget és azt is látják, hogy hol kellene a BTC-nek “hasítania.”

“Számos tranzakciós helyzetben a 10 perces várakozási idő túl hosszú lesz a kifizetők vagy a kedvezményezettek/fogadók számára és így azok inkább a hagyományos fizetési módokat választják a digitális devizák helyett”. 

“Az ilyen problémák pedig  lassítják a kripto pénz(nem)ek elfogadását, azok minden egyéb előnyei ellenére is. Így szükség van egy gyorsított kripto pénznem-tranzakciós rendszerre is ” – magyarázta a Paypal.

Azt is tudni lehet, hogy hol fognak még jelentős teret nyerni a kripto pénzek a jövőben?

“Az ilyen pénzátutalásoknak mintegy 45%-a a fejlett gazdaságokban élőktől a fejlődő és feltörekvő gazdaságok felé irányul nem meglepő módon.

A szegényebb országok azonban gyakran gyengébben integrálódnak a globális piacokba és nem támaszkodhatnak rájuk annyira a fogyasztás kapcsán sem. Ráadásul a hitel és tőkepiaci hozzáférésük is rosszabb lehet a fejlettebb gazdasági állapotot tükröző országokhoz képest.

A pénzátutalások pontosan ezt a pótló szerepet tudják betölteni bizonyos körülmények között.”

Kérdés az, hogy milyen gyorsan és mekkora szeletet tudnak majd a kriptopénzek kihasítani a globális átutalások piacából?

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15bdr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu