Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin2019: a BTC nem halott. 2020: újra ATH körül.
31
dec

2019: a BTC nem halott. 2020: újra ATH körül.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    1 Komment
  • Kategória

Most, hogy elérkeztünk a 2019-es év végére, mindenki számba veszi az év eseményeit és megpróbálja kitalálni, hogy mit is hoz majd 2020 (közkeletű nevén twenty-twenty avagy húsz-húsz)?

Tavaly év végén azt írtam a 2019-es év kapcsán, hogy  “elhúzódó évre számítok“. Azt hiszem, hogy ez így is lett, hiszen sokan megszenvedték kriptos körökben az idei évet.

Hogy rögtön lelőjem a poént: 2020-ban újra ATH körüli árfolyamra számítok, már, ami a BTC árfolyamát illeti. Hogy mikor következik ez be pontosan, arra nem tippelnék.

Aztán van 2019-ből 2 darab fogadásunk is nekünk még.

Az egyik kapcsán kicsit élesebben akartam volna most fogalmazni, mert az illető kommentelő, – akivel az XRP index Nasdaq-on történő megjelenésére fogadtam – nagyképű és lekezelő volt felém anno a kommentjében.

Aztán az elmúlt pár nap úgy hozta, hogy inkább hagyom, mert jobb nem lesz tőle, ezekre a fajta hangemberekre nem feltétlen hat, ha megdorgálják őket és – az sem elhanyagolható, hogy – a tőle megnyert whiskymet sem fogja elhozni, mert az kellemetlen lenne neki, azt meg ő nem szereti.

Ami a másik fogadásomat illeti, – miszerint hol fog állni a BTC árfolyama 2019. év végén, én ugye 6-9k közé tippeltem dollárban ezt – ott más a helyzet.

Ott már előzetesen beszéltem a fogadást tevővel és közös kép nem lesz ugyan (amit sajnálok), de a szavát tartja és – ha minden jól megy – meg lesz a képen is látható 17 éves whisky. Tipródtam a Talisker és a Farclas között, végül ez utóbbi mellett döntöttem.

( Ha fogadópartnerem nyert volna, akkor – emlékeim szerint – egy üveg Oban-t nyújtottam volna át neki. Innen már sokan kitalálhatják, hogy ki is Ő, de erről majd egy másik poszt szól majd.)

Munka ügyileg 2020 kemény év lesz, ez nem is lehet kérdés, még ma is hívott 6 Ügyfelem, de ezzel most nem untatnék senkit, (hogy milyen is a “fiatal, feltörekvő tehetségek” élete (melyből egy ügyvéd kollégám szerint, csak a feltörekvő állja meg a helyét maradéktalanul (nevet).

Végezetül felhívom mindenki figyelmét arra, hogy módosulnak a pénzmosás elleni szabályok (bővebben: itt) és bár a szakma döntő többsége már tisztában van az őket érintő módosulásokkal, azért nem árt egy szakemberrel is megnézetni (vagy megalkottatni) a meglévő szabályzatokat, hiszen a Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda nem alszik, mindenkinek az a jó, hogyha ellenőrzésre kerül sor, akkor minden téren mindent rendben találnak.

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek! Happy 2020!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu