Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBányászatCivódás a Bitmain-nél.
27
ápr

Civódás a Bitmain-nél.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Tárgyalótermekben szépen kidomborodik, hogy bizony mindenkinek igaza van a maga szemszögéből és ezt jól látja az ügyvéd is.

Ez most éppen a Bitmain kapcsán derült ki újra, ahol is összevesztek a Felek, nyilván okkal, joggal és az alábbiakban az egyik fél (Bitmain) álláspontját olvashatjátok:

A bányagép gyártó óriás Bitmain ma hivatalos nyilatkozatot tett közzé, amelyben azt állította, hogy “határozottan elítéli” Micree Zhan társalapítót, mely elítélés a Zhannal folytatott folyamatban lévõ bírósági perrel kapcsolatos.

“Zhan figyelmen kívül hagyta a társaság és az összes alkalmazott közös érdekét és rosszindulatúan keresetet nyújtott be a koronavírus világjárvány idején, amely kereset megzavarta a társaság szokásos működését és befolyásolni próbálta a növekedését” – olvasható a Bitmain mai Weibo (hivatalos) üzenetében.

Zhan és a Bitmain útjai tavaly októberben váltak szét, és azóta Zhan két pert is indított a Bitmain-beli irányításának visszaszerzése érdekében. 

A múlt hónapban a kínai Fujian tartományban található Changle kerületi bíróságon azt kérelmezte, hogy állapítsák meg részére, hogy övé a Bitmain tulajdonában lévő Fujian Zhanhua részvények 36% -a. (szerző megjegyzése: a cikkből az is kikövetkeztethető, hogy valamilyen ideiglenes intézkedéssel azt is kérte, hogy ezt a 36%-ot vegyék valamiféle elidegenítési és terhelési tilalom alá, magyarul ne tudjon vele rendelkezni senki (csak a megállapítási per után majd Zhan).

A Fujian Zhanhua a pekingi Bitmain 100% -os leányvállalata, amelynek anyavállalata ugye a BitMain Technologies Holding, amelynek Zhan (szerint ő) a legnagyobb részvényese, a maga 36% -os részesedésével.

A Bitmain ma kijelentette, hogy a bíróság határozata “csak eljárási joghatóságról szóló határozat” és hozzátette, hogy az ügy folyamatban van, végleges ítéletet még nem hoztak benne. 

“Zhan minden jogalap nélkül állítja azt, hogy a Fujian Zhanhua tőkéjének 36% -át birtokolja – közölte a Bitmain, hozzátéve, hogy “az eset nincs hatással a Bitmain szokásos termelésére és működésére és nem lesz hatással a Bitmain ellenőrzési jogosultságára sem a Fujian Zhanhua-ban. “

Forrás: itt.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu