Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinCsökkenő BitMain profit.
28
szept

Csökkenő BitMain profit.

Jihan Wu egy eléggé ellentmondásos figurája a kripto szférának.

Van olyan véleménye, amivel nem mindenki ért egyet. Azt viszont senki nem tagadhatja, hogy tehetséges üzletember is.

Hiába, a 2017-es év rekord nyereséget hozott a Wu mögött lévő Bitmain-nek.

Most, ha nem is fordult a kocka, de azért megváltoztak a viszonyok. Lássuk, hogy hogyan (a konkrét számok az előbbi linken olvashatóak nagyobb méretben).

A 2018. év elején erős növekedést vártunk a bányászgépek értékesítésében, tekintettel a korábbi emelkedő árfolyam trendjére, amit 2017 utolsó negyedéve óta tapasztaltunk. Ennek megfelelően jelentős mennyiségű megrendelést adtunk le gyártó partnereinknek az általunk prognosztizált értékesítési növekedésre adott válaszként.

Azonban a kripto pénz(nem)ek piaci árában 2018. első felében jelentős piaci ingadozás volt tapasztalható. Ez – azaz a kripto pénzek árfolyamában tapasztalható volatilitás – hátrányosan érintette a bányászati eszközeink és gépeink értékesítését és a várható gazdasági megtérülését, ami viszont a készletek szintjének növekedését és a – befektetők által elvárt – 2018. első félévében elért  eredmény csökkenését okozta.

Továbbra is aktívan kiegyensúlyozzuk az üzleti növekedési stratégiánkat, a készletek és a kibányászott kripto pénzek megfelelő balanszírozásával fenntartható az üzleti növekedésünk és az egészséges pénzáramlási pozíciónk is. A megváltozott piaci helyzethez pedig természetsen alkalmazkodunk és hozzáigazítjuk a beszerzési és termelési tervünket a megfelelő likviditásszint fenntartásához.

(Szerkesztő megjegyzése: Wu nyilván nem beszélt arról, hogy mennyi pénzt emésztett fel a sikertelen BCH trónfosztási kísérlet, amivel dollár (száz)milliók éghettek el.)

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu