Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapAdósságGrayscale május végi számok a 6 billió dollár árnyékában.
28
máj

Grayscale május végi számok a 6 billió dollár árnyékában.

A mai nap híre kétségtelen a Biden kormányzat ma bejelentendő 6 billió dolláros költségvetése lesz, amely az Egyesült Államoknak a II. világháború óta a legmagasabb szintű szövetségi kiadását jelenti és amellyel, egy átfogó gazdasági tervezést és végrehajtást kívánnak finanszírozni, ami nagy új beruházásokat foglal magában az oktatásban, a közlekedésben és az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

A The New York Times által megszerzett dokumentumok azt mutatják, hogy a teljes kiadást 2031-re 8,2 billió dollárra tervezik emelni, a hiány pedig a következő évtized alatt 1,3 billió dollár felett lesz.

A növekedést Biden kormányzat két részben hajtaná végre, úgy, hogy a cél az amerikai nemzeti infrastruktúra korszerűsítése és a szociális védőháló jelentős bővítése, amelyet az amerikai foglalkoztatási terv és az amerikai családok terve tartalmaz, valamint ide tartozik a diszkrecionális kiadások egyéb tervezett növelése is.

A grandiózus tervből minket most egyelőre a grandiózus kiadási oldal érdekel, valamint az, hogy milyen hatása lesz ennek a kiadásnak a kriptopénzek árfolyamára?

Az én elképzelésem szerint grandiózusan fog nőni a kriptopénzek és a nemesfémek árfolyama is a következő évtizedben.

Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek az évtized végére a 10.000 dolláros arany uncia árat és az 1 millió dollár közeli Bitcoin árfolyamot sem. Éppen ezért az mondom, hogy Don barátom, el ne dobd, mert végünk van“.

Ellenben szálljunk le egy kicsit a földre és a szikár számok jegyében következzenek a Grayscale május végi számai, melyek a május közepiekhez képest így néznek ki.


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu