Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapChainlinkA Google volt vezére a Chainlink-et erősíti.
12
dec

A Google volt vezére a Chainlink-et erősíti.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

A korábbi Microsoft-os bejelentések után, itt egy másik jó hír a Chainlink házatájáról.

A Google korábbi vezérigazgatója, Eric Schmidt stratégiai tanácsadóként csatlakozott a Chainlink Labshoz egy múlt hét keddi bejelentés szerint.

Schmidt több mint egy évtizeden át vezette a Google-t, először 2001 és 2011 között vezérigazgatóként, valamint 2011 és 2015 között a keresőóriás cég ügyvezető elnökeként.

2015 és 2017 között az Alphabet Inc. – a Google anyavállalata – ügyvezető elnöke is volt.

Schmidt tanácsadóként segíteni fogja a Chainlink Labs-t – a Chainlink blokklánc orákulum megoldást szolgáltató fejlesztőjét – a többláncos interoperabilitási céljai elérésében.

A DeFi térben az orákulumok általában információt adnak egy eszköz áráról vagy egyéb jellemzőjéről. Mindazonáltal több felhasználásra is lehetőség nyílik a valós világból származó információk, többek között a sportesemények és időjárási adatok szolgáltatására vonatkozóan.

Forrás: itt

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu