Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoin42? Nem. 38.000 dollár.
25
máj

42? Nem. 38.000 dollár.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Van itt még tér a kriptopiacon, már ha hihetünk a JPMorgan-nek (és miért ne hihetnénk nekik, hiszen mindig igazat mondtak/írtak?)

A bank már régóta hangoztatja, hogy szerinte a bitcoin “fair” ára 38.000 dollár, de ma ezt újra megerősítette.

(Szerkesztő: szerintem meg 100.000 dollár, nekem ez a szám jobban tetszik.)

Az mondják, hogy a kriptoeszközök megelőzték az ingatlanokat, mint az egyik preferált “alternatív eszközt”, (azaz olyan eszközöket, amelyek nem tartoznak az olyan tipikus kategóriákba, mint a részvények és a kötvények).

A 38.000 dolláros ár 28%-kal magasabb, mint a bitcoin ma reggeli 29 722 dolláros szintje, szóval úgy tűnik van itt még tér (kérdés az, hogy kinek?)

“Az elmúlt hónap kriptopiaci korrekciója inkább kapitulációnak tűnik a tavaly januári/februári szintekhez képest, és a jövőben általában véve felfelé tekinthetünk majd árügyileg a bitcoin- és kriptopiacokon” – mondták a bank stratégái, köztük Nikolaos Panigirtzoglou.

(Szerkesztő megjegyzése: vagy így lesz, vagy nem. De ha Nikolaos így mondta, akkor biztos így lesz, mert minden titkok tudója ő, igazi szenszei, level ezer korporét csávó)

Mivel az elmúlt hónapokban a kriptovalutáknak árfolyama jobban csökkent, mint más alternatív befektetéseké, (például a magántőke-befektetéseknek, a magántőke-kölcsönöknek és az ingatlanok), ezért sokan gondolják úgy, hogy emiatt az ingának vissza is kell lendülnie, ergó több helye van a kripto eszközök fellendülésének.

“Emiatt az ingatlanokat digitális eszközökre cseréljük, mint preferált alternatív eszközosztályunkat a fedezeti alapokkal együtt” – írták JP Morganék.

A JPMorgan tehát nem adta fel a blokkláncos terveit és ha lehetősége lesz (manipulálni a piacokat? oh, no! nem mondunk ilyet), akkor pénzt is csinál belőle.

(Szerkesztő: aki meg lemaradt volna a “Mimblewimble, avagy hogyan védjük a felhasználók pénzügyi adatait” cikkről, az itt olvashatja)

Forrás: itt

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu