Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokklánc4. Skandináv Blokklánc Konferencia.
29
nov

4. Skandináv Blokklánc Konferencia.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Az alábbiakban egy közleménynek adunk helyt, amit a Skandináv Blokklánc Szövetség tett közzé.

A Skandináv Blokklánc Szövetség (úttörő egy jobb jövőért) közleménye:

A Skandináv Blokklánc Szövetség az egyik legnagyobb non-profit blokklánc szervezet a skandináv országokban. Egy olyan nemzetközi szervezet, amelynek az értékei a skandináv értékeken alapulnak.

A Skandináv Blokklánc Szövetség egy hálózati facilitátor, amely olyan szervezeteket, megoldásokat és hálózatokat segít, amelyek blokkláncot és DLT-t használnak az élet kihívásainak kezelésére átalakuló társadalmunkban (lásd még: negyedik ipari forradalom.)

Úgyis mondhatnánk, hogy a blokklánccal kapcsolatos globális együttműködési intelligencia északi forrása, a Skandináv Blokklánc Szövetség.

Összekapcsolja a közösséget és magát a (blokklánc) hálózatokat is egy sor kezdeményezésen keresztül, melyek havonta kerülnek megrendezésre, és amelyeken a tudást és információkat egyaránt megosztják egymással Web2.5 szakemberek és diákok a szervezet észak-európai székhelyű csoportjaiból.

Mindezen együttműködés az éves zászlóshajó konferenciában csúcsosodik ki, mely konferencia célja összekapcsolni a Web 2-es és a Web 3-as szakembereket, azzal a céllal, hogy további inspirációt adjanak egymásnak, amely erősíteni tudja az oktatást, valamint támogatni tudja az üzleti kapcsolatokat, az üzleti világ blokkláncra való átállását.

A konferencián részt vesznek a hagyományos iparági érdekeltek képviselői, akadémiai és tudományos körök, kutatók, a kreatív és kulturális iparágak kulcsszereplői, befektetők, pénzügyi szereplők és a közszféra szereplői valamint az IT-vel és marketinggel kapcsolatos vállalatok, nem is beszélve az ökoszisztéma úttörőiről és éllovasairól.

A 2022-es Skandináv Blokklánc Konferencia felszabadítja az üzleti lehetőségeket, kapcsolatokat teremt egy inspiráló térben, mindössze 370 elkötelezett és erős résztvevővel, előadóval és szponzorral.

A Skandináv Blokklánc Szövetség hívja és várja az eseményre az érdeklődőket Dániába, Koppenhágába 2022. december 1. napjára.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu