Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
20
ápr

6 éves a Digitalcash.hu

2017-ben indult az oldal és, ahogyan azt korábban megénekeltük, akkoriban komoly megkeresésekkel éltünk a hazai kriptos szcéna helyzetének tisztázása érdekében.

Azóta már kellőképpen lelazultunk, inkább csak szórakoztatni vágyunk, bár vannak még olyan jogi helyzetek, amikben most is beleállunk, ha kell (innen is üzenjük Csabai Csabeknak, hogy jön nekünk 3000 dollárral, nincs neki elfelejtve, mert ez nem így működik.)

Korábban az írtuk, hogy “amikor 6 éves lesz idén a DigitalCash.hu addigra valamilyen formában részese leszek a “Nagy keselyű tesztnek“, ami valójában nagy keserű (gyomorkeserű teszt) lesz reményeim szerint, mert az (is) egy elhanyagolt területe a hazai italos kultúrának és talán kevesebbet beszéltek még róla, mint a whiskyről.”

Jelentem a dolog folyamatban van, a minták eljuttatva a célállomásra, azaz készülőben van a Digitalcash.eü, ami a hazai keserű kultúra (ó, milyen szép szó ez!) fejlesztését (és ezzel kis Hazánk hírnevének bővülését) szolgálja.

A Tüskevár lett felkérve erre a nemes feladatra, mert ők valahol a Totya boltja és Winkler között állnak stílusban, viszont a szakértelem az tagadhatatlanul megvan.

Ami a saját projekt-tervemet illeti (NAFTA), változatlanul fenntartom (mint egy jól megírt keresetet), mert valamiért az a fixa ideám, hogy a whiskyk értéke idővel nőni fog, mert olyan éghajlati változások következnek be, amik kihatással lesznek a gabonafélékre és mivel nem lesz elég alapanyag, ezért a 12 éves érlelés már nem feltétlen lesz ekkora mennyiségben (és minőségben) reprodukálható, ezért szükségszerűen felszökik az ára a whiskyknek és ezáltal – az általam belépő szintűnek tartott – 12 éves single maltoknak is.

Tehát, ahogy írtamössze kell házasítani ezt a 2 területet (ti: whisky és NFT).”

Én ezt a saját gyűjteményemmel szeretném majd megcsinálni, mert azok kapcsán én ismerem a sorok és összeillő darabok (Tobermory-Ledaig, stb) összefüggéseit, a mit miért vettem anno válaszokat.

Addig is, amíg ez megvalósul, küldöm minden whisky kedvelőnek Farrell Kapitányról, Jennyről és a whiskeyről íródott nótát! Boldog szülinapot DC!

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu